Trainingsschema (per dag) versie okt. 2018

De jeugdcompetitie begint op zaterdag 1 september 2018.

Aangezien de competitie op zaterdag 1 september start, zal er vrijdag 31 augustus 2018 training zijn zoals geprogrammeerd in het trainingsschema.

De volgende ploegen starten de trainingen in de week van 20 augustus 2018:

  • GU14-1
  • GU16-1
  • GU19-1
  • BU14-1
  • BU16-1
  • BU19-1


Tijdens de schoolvakanties zijn er geen jeugdtrainingen.

Indien de velden onbespeelbaar zijn door het slechte weer, wordt dit gecommuniceerd via nieuwsbericht op de website.

Belangrijk om weten!

De trainingen gaan door bij regenweer, doch niet bij vriesweer. Gelieve bij twijfel uw kinderen niet af te zetten op de parking, zonder te verifiëren of de training al dan niet is afgelast. Bij aflasting wordt geen opvang voorzien.

De eerste maanden zullen nieuwe leden enkel de traingen volgen, zonder aan de wedstrijden deel te nemen. De jeugdverantwoordelijke en de trainers zullen de ouders contacteren van zodra een nieuwe speler bij een ploeg wordt ingedeeld en aan de wedstrijden kan beginnen deelnemen. Zij zullen dan ook de gegevens van de coach van de betreffende ploeg communiceren.

De Club is niet verantwoordelijk voor ongevallen die gebeuren vóór en na de trainigen naast het veld en rond het Clubhuis. Ouders worden geacht zelf in te staan voor opvang en dit op hun eigen verantwoordelijkheid.

Verzekering

De leden zijn via de Koninklijke Belgische Hockey Bond verzekerd voor alle trainingen en wedstrijden. Mond- en tandblessures zijn enkel verzekerd als men het (overigens verplichte) mondstuk draagt!!