Einde van het 1ste deel van het outdoorseizoen
Veel succes aan alle studenten met hun toetsen en examens!


Vanaf maandag 08/01/18 gaan we terug van start met de OUTDOOR trainingen (indien het weer het toelaat)Dierbare leden en sympathisanten ,

Mag ik in naam van het Galateam KHCB 90 jullie allen nog eens heel hartelijk danken voor jullie enthousiaste aanwezigheid op ons galabal KHCB90 vorige zaterdag in het Kasteel Van Loppem. Dankzij een zeer vlotte samenwerking, een niet te evenaren inzet van jong en oud zowel voor, tijdens als na de festiviteiten, kunnen we met heel grote tevredenheid terugblikken op een fantastische memorabele avond.

Graag richt ik ook een speciaal woordje van dank aan Sophie ( de cOhesie) voor het ontwerpen van ons nieuw ledenboekje naar aanleiding van ons 90 jarig bestaan. Een niet te missen collectors item waarmee alle aanwezigen blij verrast werden bij het binnenkomen. Voor wie nog geen boekje heeft of zijn boekje vergat mee te nemen, de ledenboekjes zijn voorradig in ons clubhuis.

Om jullie allen nog wat extra te laten nagenieten van de inspirerende woorden van onze voorzitter en van de talrijke sfeervolle beelden van onze huisfotograaf worden de speech en foto's asap beschikbaar gesteld op onze site.

Het Galateam


KHC Brugge wordt ondersteund door haar trouwe partnersMeer over ons